ساخت و نصب بالابر هیدرولیک و تعادلی در گیلان
افزودن به پسندهاتوضیحات
ساخت و نصب بالابر هیدرولیک و تعادلی در گیلان
ساخت بالابر هیدرولیک در رشت
نصب بالابر تعادلی در گیلان
بالابر هیدرولیک در رشت راه اندازی وسرویس بالابر در گیلان حتما انواعی از بالابرها را در رستوران ها، کارگاه ها، ساختمان های نیمه کاره و ... دیده اید.
بالابر ها را می توان نوعی از آسانسور های ارزان دانست که به راحتی نصب می شوند
و هزینه کمتری نسبت به آسانسور ها دارند. با توجه به این نکات نصب بالابر ها در محیط های مختلف صنعتی و کاری از اقدامات ضروری محسوب می شود. با توجه به فنی بودن مراحل نصب بالابر ها باید از متخصصین حرفه ای کمک بگیرید. علاوه بر این پس از نصب بالابر ها ممکن است همانند سایر لوازم مکانیکی و الکترونیکی بخش ها و قطعاتی از آن ها دچار مشکل شوند.
برای رفع مشکلات، تعمیر و یا تعویض قطعات بالابر ها نیز باید به فکر خدمات حرفه ای و معتبر باشید تا از هر گونه اتلاف هزینه جلوگیری شود.
بالابر هیدرولیکی به دستگاهی گفته میشود که برای حمل نفر و یا بار از آن در شرایط مختلف استفاده می شود و علی رغم تصور عموم مردم، با جرثقیلها و لیفتراکها و آسانسورها تفاوت دارد.
بالابرهای هیدرولیکی انواع، مکانیزم ها و کاربردهای مختلفی دارند:
۱- بالابرهای ثابت (Fixed Platforms): بالابرهای ثابت برای جابجایی بار در محل های مختلف استفاده می شوند.
از بالابر ثابت به عنوان بالابرهای پارکینگی خودروبر، بالابر هیدرولیکی صنعتی در کارخانهها و انبارها برای جابجایی مواد اولیه و یا کالا و حتی به عنوان بالابر مغازه در فروشگاه ها استفاده شود.
بالابر ثابت آکاردئونی (Fixed Scissor Lifts): بازوهای قیچی مانند توسط جک هیدرولیک از یکدیگر باز شده و ارتفاع مورد نیاز تامین می شود.
این بالابرها فقط به صورت عمودی باز شده و بیشترین ایمنی را در میان انواع بالابر دارند.
همچنین در تناژ های بالا تا که هیچ یک از مکانیزم های دیگر جوابگو نیست از بالابرهای قیچی می توان استفاده نمود.
به این بالابرها گاها میز هیدرولیکی نیز گفته می شود و در مواردی می توان آن ها را روی ریل قرار داد تا در یک راستای خاص جابجا شوند.
بالابر جک مستقیم: در این بالابرها جک هیدرولیک مستقیما زیر میز بار متصل می شود و آن را به سمت بالا حرکت می دهد.
از نطر ایمنی و ظرفیت پس از بالابرهای آکاردئونی قرار میگیرد.
این بالابر ها در مغازه ها و فروشگاه ها برای حمل بار به طبقات استفاده می شود.
چنانچه نفر نیز بخواهد از این بالابرها استفاده کند باید کابین ایمن روی آن قرار داده شود که در این صورت به آن آسانسور هیدرولیکی نیز می گویند.
بالابر هیدرولیکی-زنجیری یا کابلی: در این نوع بالابر چرخ زنجیر و یا قرقره کابل توسط جک هیدرولیک نیمی از کورس حرکت را طی کرده و نیرو توسط زنجیر یا کابل به میز کار انتقال پیدا میکند و کل مسیر را طی مینماید. در این صورت نسبت به بالابرهای جک مستقیم بدون زنجیر به جک هیدرولیک با کورس کمتری نیاز است.
به مدیریت: مهندس محمد حمیدی
ساخت و نصب بالابر هیدرولیک و تعادلی در گیلان
ساخت بالابر هیدرولیک در رشت
نصب بالابر تعادلی در گیلان
موقعیت
گیلان.رشت.میدان امام حسین اول پیرکلاچاه